10 items die niet in jouw kast mogen ontbreken!!

Vandaag deel ik graag de eerste tien items die wat mij betreft nooit mogen ontbreken in de kast van een vrouw. Uiteraard kan ik misschien wel 20 of 30 items opschrijven maar dit is mijn eigen top 10!! Ze zijn allemaal met elkaar te combineren en je kan er eigenlijk nooit de mist mee in gaan, echte musthaves dus! 

Een mooie witte blouse

Het is misschien een veilig item, maar je kan er gewoon niet zonder! Voor elke gelegenheid kan dit een passend item zijn. Op een mooie spijkerbroek met sneakers heel casual maar met een kokerrok of een nette broek meteen heel chique!!

Het vrouwen pak

Hier kunnen we niet meer buiten! En ik vind het echt fantastisch omdat je er zoveel kanten mee op kan! Binnenkort zal ik hier meer op in gaan, maar hoe leuk is deze van Lovies met dit vrolijke spring printje.

De perfecte spijkerbroek

Een echte musthave maar heel erg persoonlijk. Want je hebt ze in alle soorten en maten en in heel veel verschillende kleuren, met of zonder scheuren! Het is maar net wat voor jou perfect is! Ik ben op dit moment fan van een skinny of een mooie mom jeans. Misschien een beetje een opendeur maar de Levi’s 501 is toch wel de oldtime high onder de spijkerbroeken als je het mij vraagt!!

Camel Jas

 

Een wat langere jas in de kleur Camel is gewoon met werkelijk alles te combineren. Doe je hem over je little black dress aan naar een sjiek feestje of met je sneakers, spijkerbroek en een basic shirtje, je komt er gewoon altijd heel erg gekleed mee voor de dag!! Zowel de kleur als het model zijn makkelijk te combineren met verschillende stylen en kleuren en daardoor heel erg tijdloos!

Witte sneakers

Niet weg te denken, een leuk paar witte gympen. Ook deze heb je in alle soorten, maten en prijzen. Ik hou van all stars maar ook een tof paar Triple S balanciaga’s zou ik uiteraard niet afwijzen:P!

The Little Black Dress

NIET WEG TE DENKEN!! Heb je een feestje? Ga je een avondje uit? Maar je weet niet wat je aan moet. Met de LBD kan je gewoon nooit de mist in gaan. Een mooie jas erbij, hakken aan en gaan!! Maar zelfs met een paar mooie sneakers eronder kan het echt stunning zijn. Deze van NA KD met de dunne spagetthi bandjes is echt mijn favoriet.

Tijdloze sieraden

Voor mij is het heel erg fijn als ik sieraden dagelijks kan dragen. Natuurlijk zijn er ook dagen en gelegenheden dat ik bepaalde grotere oorbellen of extra sieraden omhang maar mijn tijdloze sieraden draag ik eigenlijk altijd. Voor mij is dat een heel moot kettingtje van Minitials met de drie voorletters van de kids en wat kleinere oorbelletjes van onder andere de collectie van Blogbyjenn x Saitee! I love it en heb het altijd om!!

Zwarte pumps

Do I have to say more???

Leather Jacket

In de winter met een shirtje heel erg leuk voor binnen, ook over een jurkje heen maakt het je outfit meteen een stuk stoerder. Maar in het voor en najaar een heerlijke jas die eigenlijk net als de camel coat overal mee te combineren valt!!

Handtas!! 

Je hebt ze al voor een klein prijsje bij de ZARA of andere modeketens maar als ik naar mijzelf kijk heb ik niet veel designer bags, maar degene die ik heb gebruik ik bijna dagelijks. Dus dit is wat mij betreft wel een item waar wij als vrouw wat meer geld aan mogen uitgeven of een keer een mooi item mogen vragen voor onze Bday of andere gelegenheid. Het maakt elke outfit af, als je een goede basic kleur kiest doe je er jaren maar dan ook echt jaren mee.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en er weer de nodige fashion inspiratie uit hebben kunnen halen!! 

Mochten er onderwerpen zijn waar jullie meer over willen weten, of tips over willen, let me know!! !

 

 

Add A Comment